Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Клепачівська громада» (код ЄДРПОУ: 40130300) був реорганізований і увійшов до складу Хорольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клепачівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хорольської громади

Детінізація продажу тваринницької продукції

Дата: 12.08.2020 10:47
Кількість переглядів: 125

ІНФОРМУЄМО!

Урядом створено умови для детінізації продажу тваринницької продукції фізичним особам.

22 липня рішенням Уряду схвалено постанову КМУ «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги», якою залверджується Порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів соціальної допомоги.

Оскільки фізичні особи через потенційну можливість отримати житлові субсидії найчастіше не декларували свої доходи від продажу сільськогосподарських тварин, молока та іншої тваринницької продукції, Мінекономіки в цій частині ініціювало внесення змін до зазначеної постанови з метою детінізації продажу тваринницької продукції, а також зниження податкового навантаження на фізичних осіб.

Так, пунктом 11 Порядку схваленої постанови передбачено, що доходи від реалізації молока та молочної сировини, а також продукції тваринництва враховуються у розмірі 30% нарахованих сум. Це означає, що лише 30% вартості проданої тваринницької продукції буде оподатковуватись, що дасть змогу особистим селянським господарствам потенційно отримати житлові субсидії.

Прийняті зміни торкнуться питань рівного доступу до державної допомоги, об’єктивності під час її призначення та спрощення оформлення необхідних документів.

Довідково: За ознакою доходів 179, до власної продукції тваринництва відносяться групи 1-5, 15, 16 та 41 УКТ ЗЕД.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано